Kozmosz - 2010/12

Kozma György
2010. 06. 16. · Hócipő 2010/12

Feldmayer Péter:
A magyarországiak legnagyobb tragédiája Trianon volt. A bánat egységbe kovácsolta a katolikusokat, reformátusokat, evangélikusokat, zsidókat.

Erdő Péter:
Az egyes népeknek nem szabad letúlozniuk sajátosságiakat.

Kósa Lajos:
A helyzet sokkal rosszabb, mint hittük.

Scheiring Gábor (LMP):
Kósa Lajos kimeríti a böszmeség fogalmát. Az ellenzékiség elfeledtette velük, mit is jelent a felelősség.


Szijjártó Péter:
Debrecenből is látszik, hogy azok az adatok, amiket az előző kormány mond, azok köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.

Edelényi polgár:
Egyelőre csak a gyerekeket küldöm el, mert stabil betonház ez.

Rogán Antal:
Pici változások sokaságával nagy változást lehet elérni.

Navracsics Tibor:
Fogni kell az árakat.

Orbán Viktor:
A magyar jobboldali kultúrát frissíteni kell művekkel, díjakkal, ünnepségekkel, de ezt már önöknek kell megtenniük.

Szanyi Tibor:
Nehéz szívvel nyomtam meg a nem-gombot. De nehéz helyzetbe hoztuk az ottani magyarokat. Csak könnyebbé kellett volna tenni a procedúrát.

Weiszt János:
Mandátumról nem mondok le. Nem kenőpénz, hanem kölcsön volt.

Tarlós István:
Létezik az MSZP-nek olyan vonulata amelyikkel tudnánk együttműködni.

Karsai László:
A holokauszttörvény gusztustalan. Hülyeség ellen nem lehet törvény hozni.

Geréb Ágnes:
Nem lenne igazságos, ha börtönbe kerülnék.

Kiszel Tünde:
Én bizalmasan mondtam el valakinek, nem adtam le újságíróknak. Sok cikk megjelent Zsuzsiról, hogy iszik, de én ezt nem mondtam el.

Liptai Claudia:
Szembejött vele Mary Zsuzsi, aki bocsánat a kifejezésért, hányt.

Mary Zsuzsi:
Ha valami nem úgy van, a "nem"-et nem tudom bizonyítani.

Varga Mihály:
A helyzet rosszabb, mint gondolni lehet.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.