Kozmosz - 2010/11

Kozma György
2010. 06. 02. · Hócipő 2010/11

Orbán:
Magyarország rendet akar... megkezdődik a hosszú menetelés.

Kósa:
Maglódnál szóltak, rosszul áll a nyergem, addig csillagokat láttam, azóta ki vagyok nyílva.

Szabó Zoltán:
Bevett gyakorlat, hogy az önkormányzat fizeti a képviselő mobilszámláját.

Varga Mihály:
A bizottság feladata a "csontvázak" megtalálása.


Pintér:
A térség lakossága elégedetlen.

Mr Bikicsunáj:
Bikicsunáj, ól rájt nascsunáj tunáj.

Vona:
A II. Világháborúban a zsidó deportálásokat is bizonyos értelemben törvényszerűen hajtották végre. Tehát azt mondom, hogy a jó törvényeket be kell tartani.

Balogh István:
Olyan rendőröket szeretnénk, akik nem gyűlöletet éreznek a romák ellen.

Szijjártó:
Kicsinyes dolog, hogy a forradalmi országgyűlésben mellényügyekről folyjon a szó.

Moldova:
A hányinger kerülgetett, amikor az MSZP-re szavaztam.

Lendvai:
A háttérben készül a nagytestvér országa.

Schiffer:
A traumákat ki kell beszélni.

Sándor Pál:
Régen mondogatták rám, hogy tehetséges vagyok. Pár év alatt kiderül, hogy fogadják, most több idő kell erre.

Frenák Pál:
Van egy kegyetlen őszinteség a munkámban.

Szendi Gábor:
Rájöttem, hogy nekem tejet innom valamiért nem szabad, és a gabonában ópium van. Sajnálom, akinek az evés az öröm az életében.

Kúnos György:
Nagy kalóriatartalmú ételeket fogyasztanak és keveset mozognak, ami miatt elhíznak.

Dolly:
Jöttek mindenkitől az ötletek. Néha egy taps jobb, mint a szám.

Falusi Mariann:
Kell egy kis áramszünet.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.