Top Secret

Ma volt a holnap tegnapja

Ürmös Zsolt
2009. 09. 02.
Egy órát beszélgetett négyszemközt Sólyom László és Orbán Viktor. A találkozóról háromnegyed óra elteltével csak Orbán Viktor szivárgott ki.

40
Hat napig tartó fesztivállal ünneplik Moammer Kadhafi líbiai vezetőt, aki negyven éve ragadta magához a hatalmat. Most már igazán elengedhetné...

Good by 100 Wattos
Szeptember elsejétől nem lehet több, nyolcvan wattnál erősebb hagyományos villanykörtét rendelni, csak a meglévő készleteket lehet kiárusítani. A szabálymódosítások a Vilmoskörtét és a Bosc kobakját nem érintik.

Gyilkos alga!
Gyilkos alga támadta meg a francia tengerpartot. A mezőgazdaság túl sok műtrágyát használ, a műtrágya bekerül a tengerbe, ahol az algák mértéktelenül elszaporodnak, a dagály kimossa őket a partra, elpusztulnak, és mérgező hidrogénszulfid szabadul fel a bomlás során. És még mondják, hogy a természetnek nincs humorérzéke...

Flamingó titok
Amerikai kutatók megfejtették, miért áll fél lábon a flamingó. Az elmélet szerint egyszerűen minél kisebb testfelületen próbálnak a flamingók érintkezni a hideg talajjal. Persze ez az elmélet csak az amerikaiaknak új, a budapesti hajléktalanok már régóta ismerik és alkalmazzák is.

Harcosok klubja
A 100 milliós BKV-s végkielégítéseket is emlegetve megverték a BKV munkába igyekvő villamosvezetőjét, a 49-es villamos Etele téri végállomásán. A sértett kijelentett, ha támadójáról kiderül, hogy a korrupciógyanúba keveredett fővárosi parkolási cégnél dolgozik, háromszor veri rajta vissza...

BKV-t elHagyó
Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes hétfőn lemondott a BKV szakmai felügyeletéről. Biztos nem akarta, hogy az utasok inzulálják...

RTL, én így szeretlek…
A Barátok közt miatt korai a magyar-portugál meccs háromnegyed kilences kezdése az RTL Klub-nak, ezért ők jelen állás szerint fél tíztől közvetítik a meccset. Nekem van egy kompromisszumos javaslatom. Mi lenne, ha azt közvetítenék, ahogy Vili bácsi a meccset nézi?

Egyik kutya, másik eb!
Politikai vihart kavart Debrecenben, hogy egy önkormányzati érdekeltségű cég élére azt a Virág Lászlót nevezték ki, akit két éve különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek. Rablóból lesz a legjobb pandúr?

Nem csak a 20 éveseké a világ
Megdöntötte a brit slágerlisták korrekordját Vera Lynn énekesnő, aki fél évszázad után, 92 évesen került fel ismét a húszas toplistára, olyan neveket megelőzve, mint a U2 vagy Eminem. Na ugye, hogy Korda Györgyöt a Nagyszínpadra!

Sex és Peking
Huszonöt éves korára elég idősnek találta a kínai asztalitenisz-szövetség a sportág világbajnokát ahhoz, hogy barátnője lehessen. Azt már korábban is engedték neki, hogy a Pártot és Mao-t szeresse.

Retro véradás
Az Országos Vérellátó Szolgálat szeptember 5-én, szombaton „RETRO VÉRADÁS” címmel különleges hangulatú véradó napot szervez a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Az önkéntes véradóktól Robur mentőautókban, tiszai szúnyogok vesznek majd vért.

Fogd a pénzt és fuss
Kirabolt egy budapesti, III. kerületi butikot, egy arcát kendővel eltakaró férfi kedden. A rabló kereken ezer forintot zsákmányolt, majd gyalog menekült. Ha egy kis esze van, meg sem áll az első kaszinóig, és felteszi a teljes összeget a pirosra.

Szombathelyi Bruce Lee
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága az év végéig eltiltotta Csertői Aurélt, a Szombathelyi Haladás vezetőedzőjét, aki a Videoton elleni bajnoki végén megrúgta az ellenfél pályaedzőjét. A karate szövetség máris jelezte, hogy az eltiltás idejére szívesen leigazolnák Csertőit.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.