Kozmosz - 2009/10

Kozma György
2009. 05. 20. · Hócipő 2009/10

Hadházi:
Ült Gordon a kocsijában, mint egy ember... Lehet, hogy elfelejtette, hogy miniszterelnök.

Bajnai:
Elindultunk egy úton... Erről nem szabad letérni, látszanak az első, halvány, de pozitív jelek.

Jáksó:
Kedves Bajor Imre! Önnek még sokáig szüksége lesz a járáshoz segítségre: ön bal bokáját törte, de a jobbat gipszelték be.

Dr. Csernus:
Fontos mindkét oldalamat mutatni, a jót és a rosszat is. Akkor jobban tudok reagálni.


Bajor:
Van egy szerkesztési bravúr ebben. Ne mondjam el?

Gálvölgyi:
Hogy Imre már nem lízingelt járókerettel jár?

Kiss Ádám:
Megbeszéltük, hogy nevetni fogunk.

Kőhalmi:
Ha nem leszel aktuális, Kolosi Péternek öltözött kommandósok visznek el bilincsben.

Magyar Attila:
A feleségem összekeverte a kézkrémet a fogkrémmel.

Harry Herceg:
Két éve nem mostam hajat.

Pamela (Victoria Principal, Dallas) takarítónője:
Principal ordított kezében pisztollyal, mert túl hosszan sétáltattam a kutyát, és azt mondta, megöl.

Paudits:
Öt ember jött oda, és azt mondták, tűnjek el a környékről és kaptam egy maflást... hazajöttem és sírtam... aztán kiderült, összetévesztettek.

Zalatnay:
Azt jósoltad, 77 és 88 között kell átmennem a fénybe... én hiszek abban, hogy visszajövünk... engem nem szeret a pénz... csak bajom származik belőle.

Bangó:
Mi nagyon közel vagyunk egymáshoz... Ugye kos? Önből sugárzik az egyszerűség, az őszinteség, a szeretet... Anélkül nincs békesség.

Soma:
Bármire lehet gyúrni, nemcsak a bicepszedet, nyelvérzékedet is fejlesztheted... az önbizalmat is. Tízszer megütögetem a térdhajlatot.

Aranyosi:
A kicsi 14 hónapos, de még cicizik, azt hiszem le kéne jönnie a szerről.

Para-Kovács:
Újabb kabalát kaptam. A homlokomra kell ragasztani. Laza agresszív játékot fogok indítani, mert kevés a zsetonom.

Kamarás:
Kiment a fejemből, hogy aznap fellépek... százezer volt a büntetés.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.