Próbamászókat keres a Belügyminisztérium

Ürmös Zsolt
2015. 08. 05. · Hócipő 2015/16
Közmunkásokkal és a szegedi vadasparktól kölcsönkapott vörös pofájú makákó majmokkal tesztelheti a kormány a déli határon frissen felépített kerítésszakaszokat. A tervek szerint a majmokat banánnal, a közmunkásokat pedig jobb élet reményével csalogatják majd fideszes politikusok a szerb határhoz, ahol megpróbálják rávenni őket, másszák meg a négy méter magas ideiglenes határzárat.A hírek szerint mivel az építés gyorsítása érdekében a szerb határ körzetében immár Polt Péter szerint is teljesen legális a kerítés, a gazdasági bevándorlók helyett hamarosan örömlányok és stricik lephetik el a határszakaszt, büntetlenül űzve a legősibb mesterséget.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.