Próbamászókat keres a Belügyminisztérium

Ürmös Zsolt
2015. 08. 05. · Hócipő 2015/16
Közmunkásokkal és a szegedi vadasparktól kölcsönkapott vörös pofájú makákó majmokkal tesztelheti a kormány a déli határon frissen felépített kerítésszakaszokat. A tervek szerint a majmokat banánnal, a közmunkásokat pedig jobb élet reményével csalogatják majd fideszes politikusok a szerb határhoz, ahol megpróbálják rávenni őket, másszák meg a négy méter magas ideiglenes határzárat.A hírek szerint mivel az építés gyorsítása érdekében a szerb határ körzetében immár Polt Péter szerint is teljesen legális a kerítés, a gazdasági bevándorlók helyett hamarosan örömlányok és stricik lephetik el a határszakaszt, büntetlenül űzve a legősibb mesterséget.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.