Piaccá nyilvánították az MNB-t is

Ürmös Zsolt
2015. 07. 22. · Hócipő 2015/15
A Balaton-parti CBA áruházak után a Magyar Nemzeti Bank épületeit is piaccá nyilvánították. A jegybank elnevezése ezentúl Magyar Nemzeti Bank és Piacra változik, a bankfiókok pedig vasárnap is nyitva tartanak majd. A jegybank cáfolta a híreszteléseket, hogy a döntés hátterében az állna, hogy így próbálják biztosítani Matolcsy György elnöknek, hogy el tudja adni a hétvégi telkén megtermelt zöldségeit.Több dolgozó is beszámolt róla, hogy a Szabadság téri MNB-székház igen gyakran Matolcsy jegybankelnöktől hangos, aki azt kiabálja a dolgozóknak, hogy „Hegyes erős csak egy százas!”. Aki pedig nem vásárol az elnök portékáiból, annak nevét a piacfelügyelők a HR-vezetők felé kötelesek jelenteni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/25  •  XII. 4. – XII. 17.
SAJNOS A HÁZELNÖK ÚRNAK IDÉN MÁR TÍZ ROHAMA VOLT Para-Kovács Imre: Doktor Kövért világítótoronyba helyezték, ahol levont a delfinek fizetéséből hárommilliárdot, majd sirályt sütött Váncsa István okoskenyeret hajkurászik a pékségben Bartus László: Putyin medvenyelvet főz Németh Szilárd pacalreceptje alapján Farkasházy Tivadar: Szerezzen a szülő iskolát, műveltséget, tudást a gyereknek, az államnak pont elég a sok stadionnal vesződni Dési János: Hányat tudott Deák Ferenc dekázni? Képes volt-e fejelni gróf Bethlen István? Pedig ők is igazságügyminiszterek voltak Smuzewitz Ilona: Tudatfoglalási vészhelyzetet hirdetett a kormány! Bakács Tibor Settenkedő: Már a havat is ellopják, az elakadt hóekék csak tudatunk tartalmának letisztítására jók Vízcipő: új tudományos rovatunk Magyar Nemzeti Hungarikumtudatot mért a Ludovikán
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.