Piaccá nyilvánították az MNB-t is

Ürmös Zsolt
2015. 07. 22. · Hócipő 2015/15
A Balaton-parti CBA áruházak után a Magyar Nemzeti Bank épületeit is piaccá nyilvánították. A jegybank elnevezése ezentúl Magyar Nemzeti Bank és Piacra változik, a bankfiókok pedig vasárnap is nyitva tartanak majd. A jegybank cáfolta a híreszteléseket, hogy a döntés hátterében az állna, hogy így próbálják biztosítani Matolcsy György elnöknek, hogy el tudja adni a hétvégi telkén megtermelt zöldségeit.Több dolgozó is beszámolt róla, hogy a Szabadság téri MNB-székház igen gyakran Matolcsy jegybankelnöktől hangos, aki azt kiabálja a dolgozóknak, hogy „Hegyes erős csak egy százas!”. Aki pedig nem vásárol az elnök portékáiból, annak nevét a piacfelügyelők a HR-vezetők felé kötelesek jelenteni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.