Felcsúton épülhet meg Paks 2.0

Ürmös Zsolt
2014. 01. 22. · Hócipő 2014/02
Fidesz-közeli körökből kiszivárgott értesülések szerint Felcsúton, a futballstadion tőszomszédságában épülhet meg a Paksi Atomerőmű két új blokkja. Rogán Antal szerint több érv is szól az 1800 lelkes kis település mellett. Az első, legfontosabb érv, hogy Orbán Viktor ingyen bocsát egy darabot a hátsó kertjéből az épülő erőmű rendelkezésére, ráadásul a futballstadion építői már a területen tartózkodnak, így bármikor meg tudják kezdeni a Puskás Öcsiről és Orbán Viktorról elnevezett két új blokk építését. Ezen kívül Felcsúton jobb a foci, mint Pakson, sőt az építkezés időtartamára az atomerőművet építő közmunkásokkal garantáltan meg tudják majd tölteni a 3200 férőhelyes stadiont.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/10  •  V. 4. – V. 17.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre: Putyin elnök úr egy fénylovag, akit Orbán miniszterelnök úr hatalmazott fel a gonosz elleni háborúra, a Felcsúton megtalált frigyláda erejével felruházva Váncsa István a Galaktikus Birodalom önjelölt császárának szózataiban a fogalmi gondolkodás eszközeivel nyomokban felfedezhető intelligibilis elemekről Farkasházy Tivadar megtudta, az MSZP azért nem tartott május elsejei rendezvényt, mert készülnek a győzelem napjára Smuzewitz Ilona szerint az ellenzék majd akkor fogadja el az őfelsége ellenzéke szerepet, ha a kormány visszaállítja a királyságot Verebes István: jelenünk olyan eseménydús, mint egy proszektúra Dési János Margináliába költözött A Heti Kamu megtudta, Brüsszelbe utazik Orbán, hogy megvédje a kormány újraválasztását, amit egy „Védjük meg a győzelmet!” plakátkampánnyal nyomatékosítanak Trunkó Barnabás azon tűnődik, hogy a derusszifikáció jegyében lesz-e Széll Kálmán tér Kijevben is?
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.