Kozmosz - 2008/13

Kozma György
2008. 06. 18. · Hócipő 2008/13

Juhász Ferenc:
Először tízévesen írtam verset Kossuth Lajosról.

Kukorelly:
Annyi gólt rúgtam, hogy elégedett vagyok.

Rév István (OSA):
Lejátsszuk a per hanganyagát.

Szántó Dávid:
Végre elkezdődött!

Kóka:
Ne tervezzünk, ne akarjunk újabb koalíciót.

Fodor:
Tévedés, hogy az önállóság azon múlik, koalícióban vagy ellenzékben vagyunk.

John Emese:
Kóka néhány éve került a párt közelébe, és a népszerűségi lista végén áll.

Hankiss:
Vakanu tovasuhogás, valami tegnap, mintha ma lenne. Valami víz alatti sugárzás, ha beragyogná a létet, mert túl nagy a ricsaj.

Betlen:
Négy év előtt is azt mondták, a vetélytárs olyan rossz, hogy inkább mi kövessünk populista politikát.

Rátgéber:
Több a barbár, mint az európai.

Rendőrnő:
Úgy gondolják, rendszám nélkül a traffipax nem tudja bemérni őket.

Bence József (ORFK):
Hozunk olyan módszertani intézkedést, ami minden rendőr számára egyértelmű lesz.

D. Tóth Kriszta:
A kormányfő miniszterként csak jóváhagyta az eléterjesztett támogatási listákat. Zuschlagnak azt mondta, ne fusson fűhöz-fához.

Lelkész:
Jó volt látni a szeretet-intézményekben hogyan működik.

Albert Györgyi:
Nehezen szakító valaki vagyok... És megtudtam, hogy a partnerem kisbabát vár.

Csonka:
Későn kerültem ágyba, 11-kor, az nekem már késő.

Bódi Guszti:
(A feleségemet) Néha leüthetném, de nem teszem. Ugyanaz van, mint a nem cigányul beszélőknél, meg kell keresni a betevőt.

Terry Black:
Most már értem, hogy miért vannak intézetben a gyerekek. Zolikában olyan aggressziók törtek fel, hogy becsődölt a tudásom.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.