Kozmosz - 2008/13

Kozma György
2008. 06. 18. · Hócipő 2008/13

Juhász Ferenc:
Először tízévesen írtam verset Kossuth Lajosról.

Kukorelly:
Annyi gólt rúgtam, hogy elégedett vagyok.

Rév István (OSA):
Lejátsszuk a per hanganyagát.

Szántó Dávid:
Végre elkezdődött!

Kóka:
Ne tervezzünk, ne akarjunk újabb koalíciót.

Fodor:
Tévedés, hogy az önállóság azon múlik, koalícióban vagy ellenzékben vagyunk.

John Emese:
Kóka néhány éve került a párt közelébe, és a népszerűségi lista végén áll.

Hankiss:
Vakanu tovasuhogás, valami tegnap, mintha ma lenne. Valami víz alatti sugárzás, ha beragyogná a létet, mert túl nagy a ricsaj.

Betlen:
Négy év előtt is azt mondták, a vetélytárs olyan rossz, hogy inkább mi kövessünk populista politikát.

Rátgéber:
Több a barbár, mint az európai.

Rendőrnő:
Úgy gondolják, rendszám nélkül a traffipax nem tudja bemérni őket.

Bence József (ORFK):
Hozunk olyan módszertani intézkedést, ami minden rendőr számára egyértelmű lesz.

D. Tóth Kriszta:
A kormányfő miniszterként csak jóváhagyta az eléterjesztett támogatási listákat. Zuschlagnak azt mondta, ne fusson fűhöz-fához.

Lelkész:
Jó volt látni a szeretet-intézményekben hogyan működik.

Albert Györgyi:
Nehezen szakító valaki vagyok... És megtudtam, hogy a partnerem kisbabát vár.

Csonka:
Későn kerültem ágyba, 11-kor, az nekem már késő.

Bódi Guszti:
(A feleségemet) Néha leüthetném, de nem teszem. Ugyanaz van, mint a nem cigányul beszélőknél, meg kell keresni a betevőt.

Terry Black:
Most már értem, hogy miért vannak intézetben a gyerekek. Zolikában olyan aggressziók törtek fel, hogy becsődölt a tudásom.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/20  •  IX. 21. – X. 4.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre a NER-cirkusz egyre kövérebb celebjeinek kötcsei felvonulásáról, s hogy milyen előnyökkel jár a megfelelő segg rendszeres ápolása Váncsa István: a hibrid rezsimben való létezés régi és kedves tulajdonságunk minekünk Farkasházy Tivadar: volt egyszer egy Charta, avagy tényleg túldimenzionált volt a szélsőjobb térnyerésének és a szabad sajtó szétverésének veszélye 30 éve? Smuzewitz Ilona: Dobrev így szerezhette meg férje támogatását Dési János a magyar újságírás Svejkjéről Verebes István szerint a következő választás előtt az ellenzéki pártok jobban tennék, ha még több darabba szakadnának A Heti Kamu megtudta, Orbán Viktor benyújthatja igényét a brit trónra, amit egy londoni Békemenettel támogatnának Selmeczi Tibor töltött káposztát rántott Ötoldalas képriport a főnök elé vonuló kötcsei NER-elitről
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.