Kozmosz - 2008/13

Kozma György
2008. 06. 18. · Hócipő 2008/13

Juhász Ferenc:
Először tízévesen írtam verset Kossuth Lajosról.

Kukorelly:
Annyi gólt rúgtam, hogy elégedett vagyok.

Rév István (OSA):
Lejátsszuk a per hanganyagát.

Szántó Dávid:
Végre elkezdődött!

Kóka:
Ne tervezzünk, ne akarjunk újabb koalíciót.

Fodor:
Tévedés, hogy az önállóság azon múlik, koalícióban vagy ellenzékben vagyunk.

John Emese:
Kóka néhány éve került a párt közelébe, és a népszerűségi lista végén áll.

Hankiss:
Vakanu tovasuhogás, valami tegnap, mintha ma lenne. Valami víz alatti sugárzás, ha beragyogná a létet, mert túl nagy a ricsaj.

Betlen:
Négy év előtt is azt mondták, a vetélytárs olyan rossz, hogy inkább mi kövessünk populista politikát.

Rátgéber:
Több a barbár, mint az európai.

Rendőrnő:
Úgy gondolják, rendszám nélkül a traffipax nem tudja bemérni őket.

Bence József (ORFK):
Hozunk olyan módszertani intézkedést, ami minden rendőr számára egyértelmű lesz.

D. Tóth Kriszta:
A kormányfő miniszterként csak jóváhagyta az eléterjesztett támogatási listákat. Zuschlagnak azt mondta, ne fusson fűhöz-fához.

Lelkész:
Jó volt látni a szeretet-intézményekben hogyan működik.

Albert Györgyi:
Nehezen szakító valaki vagyok... És megtudtam, hogy a partnerem kisbabát vár.

Csonka:
Későn kerültem ágyba, 11-kor, az nekem már késő.

Bódi Guszti:
(A feleségemet) Néha leüthetném, de nem teszem. Ugyanaz van, mint a nem cigányul beszélőknél, meg kell keresni a betevőt.

Terry Black:
Most már értem, hogy miért vannak intézetben a gyerekek. Zolikában olyan aggressziók törtek fel, hogy becsődölt a tudásom.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.