Closed!

Ma volt a holnap tegnapja

Ürmös Zsolt
2009. 08. 22.
Péntek hajnalban, egy évre, felújítás miatt lezárták a Margit hidat az autósok elől, ám a villamosok és a buszok a munkálatok idején is közlekedhetnek majd a hídon. Köszönjük Emese!

Trükkös rablás
Több mint 50 millió forintot vitt el egy budapesti könyvelő irodából egy rendőrnek öltözött férfi. Én jobbat tudok. BKV HR igazgatónak adom ki magam, és 200 millióval távozom.

Ég a zsír!
Egy brit család arra ébredt, hogy szétrobbant a hűtőjük, ráadásul az éj közepén. A túlsúlyos család ellen valószínűleg az „Update 1-esek Klubja” nevű Schorbert Norbi hívő terrorszervezet követett el merényletet.

Provokácijá Sólyomová
Szlovákellenes provokációnak tartja Sólyom László magyar államfő pénteki révkomáromi látogatását és a Szent István szobor felavatását a Pravda pozsonyi napilap. Amennyiben a köztársasági elnök a látogatása során magyarul mond beszédet, a szlovák nyelvtörvény megsértése miatt 500 Euróra büntetik.

Kereszt
Augusztus 20. alkalmából a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztje kitüntetést kapta Németh Miklós, a rendszerváltás békés véghezvitelében, valamint az Európát kettéosztó vasfüggöny lebontásában játszott kiemelkedő szerepéért. Ha 20 évvel ezelőtt nem nyittatja ki a határokat, valószínűleg most a Lenin Érdemrend Arany fokozatával tüntették volna ki.

Repül a repül a…
A Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) sérelmezi, hogy nem az ő eredetileg meghirdetett programjuk, hanem a Red Bull bemutató részeként szállhatott fel három légi jármű az ünnepi repülőnapon. Hogy is van a szlogen? A légügyi hatóság szárnyakat ad…

Szexi vagy nem?
A berlini atlétikai világbajnokságon, 800 méteren győztes Caster Semenya családja állítja, a dél-afrikaiak új nemzeti büszkesége nő. A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) szexvizsgálatra szeretné kötelezni az aranyérmes atlétát, akinek jogi képviselői kijelentették, vállalják a vizsgálatot, amennyiben az amerikai úszót, Michael Phelpset is megvizsgálják, hogy esetleg nem delfin-e?

Nagyon megy a Bolt…
A jamaicai Usian Bolt, ígértéhez híven, 19.19 másodperces eredménnyel világrekordot döntött férfi 200 méteres síkfutásban a berlini atlétikai vb döntőjében. Állítólag a nagymama lekvárjától ilyen gyors. Lehet benne valami, én láttam a nagyit, ő is 20 másodpercen belül futja a 200-at, de járókerettel.

Szívás
Bolti lopás miatt bukott le egy háborús bűnös. A szerb férfi már a brit tartózkodási engedélyt is megkapta, de egy piti bűncselekmény miatt kiadták Horvátországnak. Erre mondják, a csatát megnyerte, de a háborút elvesztette.

Benne leszek a TV-ben!
A jelenlegi jogi környezet megfelelő ahhoz, hogy a BKV járművein utasteret figyelő kamerákat helyezzenek el - közölte a cég az MTI-vel. A közlekedési vállalat plusz bevételi forrásokat is remél a kameráktól. Terveik szerint az illuminált állapotú énekes táncos produkciókat a Csillag Születik, a verekedős jeleneteket pedig a Sport 1 fogja átvenni.

A Kossuth-tér fantomjai
Nemhogy 12-es ikreket nem vár, de nem is terhes az a nő, aki kijelentette, hogy mesterséges megtermékenyítést követően 12 magzatot hord a szíve alatt. Az orvosok szerint a nő "fantomterhesség" áldozata, ennek következtében szentül hisz várandósságában, sőt az áldott állapot bizonyos tüneteit is mutatja. Hasonló betegség nálunk is felütötte már a fejét néhány politikusnál, csak azt fantomkormányfőségnek hívják.

Hónaljpuki…
Megtiltották a hónaljszellőztető karemelést egy hullámvasúton Nagy-Britanniában a kellemetlen szagokra panaszkodók miatt. Ebből látszik, hogy a Brit döntéshozók, még nem utaztak egy meleg nyári napon a 7-es buszon…